Laatste blog van het jaar.. op naar 2015!

Waar moet ik beginnen? Het was een bijzonder jaar. Heel veel verdriet en ook heel veel geluk. Het jaar begon met inbrekers die heel mijn huis overhoop hadden gehaald, ik was zo geschrokken, voelde me zo vies. Mensen hadden aan letterlijk al mijn spullen gezeten. Alles was uit kasten getrokken. Ik dacht dat het niet veel goeds zou voorspellen voor 2014, maar ook al woonden we eigenlijk al samen, door de inbraak zijn we officieel gaan samenwonen. Het was onnodig, ik vind het nog steeds heel naar om aan terug te denken, maar het heeft toch iets goeds gebracht. 

In februari zei de liefde van mijn leven dat hij graag een kindje wilde, gelukkiger had hij me niet kunnen maken. Twee weken later was het zaadje geplant. We hadden nooit verwacht dat het zo snel zou gebeuren, mijn grootste wens kwam uit. In mei toen ik dacht dat ik de onzekere periode voorbij was en dacht te gaan genieten van ons kleine mannetje in mijn buik ging het fout. Ik kan niet uitleggen hoe groot die shock was. Zo ongelooflijk veel verdriet, maar mijn lief heeft dubbel en dwars bewezen dat hij er voor me is en dat we samen alles aan kunnen.

In oktober na een hoop ziekenhuis bezoeken en onderzoeken kwamen we erachter dat we weer in verwachting waren. Ontzettend spannend, doodeng eigenlijk door wat we hadden meegemaakt, maar door ons overleden kindje wordt dit kindje wel extra goed in de gaten gehouden. Het klinkt heel krom, ik zou willen dat ik de tijd terug kon draaien in de hoop dat het anders had gelopen, maar al met al heeft het toch iets goed gebracht.

Daarnaast heb ik in 2014 eindelijk mijn rijbewijs gehaald op 27 jarige leeftijd, het werd tijd.. Ieder jaar dacht ik “In het nieuwe jaar ga ik echt mijn rijbewijs halen!” Het is eindelijk gelukt. Dat kan in ieder geval van mijn 2015 To Do list af!

2015

Wat een fantastisch jaar gaat dat worden!! Het jaar begint al goed door op 2 januari te horen of we een meisje of een jongetje krijgen. De maand daarna lekker naar Ladies of Soul en de Negenmaandenbeurs. We gaan in huis nog een hoop opknappen (boekenkast bouwen, slaapkamer aanpakken en natuurlijk de babykamer)! En dan komt in juni (daar gaan we maar even vanuit) ons kleine wondertje. Al zou de rest van het jaar vreselijk worden, de komst van ons kleintje maakt dat toch allemaal weer goed!!

2015 game time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.