14 weken zwanger

Eindelijk heb ik mijn blog openbaar kunnen maken en wat een bezoekers!! Zeker woensdag en donderdag gingen de statistieken door het plafond. Het deed me heel erg goed dat ik zoveel leuke reacties heb gehad! Ook reacties van mensen die “vroeger” mijn blogs lazen, die een paar jaar hebben moeten wachten op een vervolg en nu weer trouw verder lezen. Er zullen ook een hele hoop mensen zijn die het onzin vinden wat ik schrijf en dat is ook prima. Voor de mensen die het wel vermakelijk vinden kan je “volger” worden. Je krijgt dan een mail zodra ik iets nieuws heb geplaatst. Als je achter de pc zit is dit aan de rechterkant, daar kan je onder “Volg mijn blog” je e-mailadres invullen. Als je op je mobiel kijkt kan je onderaan je e-mailadres in vullen. 

Verder was het eigenlijk een rustig weekje. Wel veel auto gereden natuurlijk! Vrijdag zijn we samen naar Roy z’n werk gereden zodat ik alvast de route kon oefenen. Op de snelweg bij Amsterdam en in de smalle coentunnel vond ik wel een beetje spannend, maar alles ging goed. Een lekker muziekje erbij en gaan met die banaan! ’s Avonds heb ik voor het eerst alleen gereden, eerst naar het busstation bij de Korenstraat in Purmerend, toen weer naar Edam, verder naar Oosthuizen en weer terug. Totaal geen doel, maar ik moest toch kijken of ik niet bang zou zijn als ik alleen de weg op ga.

Zaterdag ben ik ’s middags alleen naar de Praxis en Leen Bakker geweest. Alvast wat ideeën opdoen voor als we de slaapkamer aan gaan pakken. Geen grote verbouwing, maar wel een ander kleurtje op de muren (die nu geel zijn) en andere gordijnen (oranje is ook niet erg hip meer). Met mijn ideetjes en goede humeur ging ik weer terug naar huis, waar mijn vriendlief nog steeds heel erg last had van zijn kater. Toen ik net thuis was ging hij weer slapen en ik verveelde me, wat kon ik nu weer eens doen? Domino’s pizza! Als wij pizza bestellen hebben we geen andere keus dan bestellen bij Pepe’s & Meme’s. Roy vind het heerlijk, maar ik mis al meer dan een jaar mijn oude vertrouwde panpizza van Domino’s. In Purmerend zit er eentje, maar die bezorgen niet in Edam dus dan maar halen, ik had toch geen reden om thuis te blijven. Eerst even gecheckt bij mijn zwangere vriendinnetje of de extra tonijn en anjovis die ik er op wil echt niet schadelijk zijn voor de baby en daar ging ik weer.. op avontuur.. naar Domino’s pizza in Purmerend! Op de heenweg probeerde TomTom me bij de Praxis voor de 2e keer die dag een weg in te sturen waar ik helemaal niet in mocht. Ik ben er totaal niet bekend en koos een andere weg in de hoop dat TomTom me weer op het juiste pad zou sturen, helaas was dat een heel stuk door een woonwijk heen. Eenmaal gewapend met mijn heerlijke panpizza ging ik weer terug naar Edam. Een dikke 40 minuten nadat ik de auto was ingestapt kon ik eindelijk mijn sterk afgekoelde pizza naar binnen werken, verklaar me voor gek, maar het was het waard!!

Zondag zijn we om 13.30 uur hier vertrokken, de eerste dag dat ik mijn schatje naar zijn werk breng zodat ik zelf de rest van de dag de auto kan gebruiken. Alles ging goed, ik was niet zenuwachtig en ik had zin in de rest van de dag. Daarna van Amsterdam naar Schellinkhout, op bezoek naar mijn tante. Ik kon 25 kilometer 120/130 km/u doorgassen, dus ik was er een stuk sneller dan verwacht. Dit bezoekje kan ik alvast van mijn to-drive list afhalen. Tot 21.15 uur hebben we lekker zitten kletsen, nagelen en gezellig gegeten en daarna ben ik weer terug naar Amsterdam gereden om m’n mannetje op te halen. Hij mocht wat eerder naar huis ivm training de volgende dag, dus dat kwam goed uit. Hij wilde graag de terugweg zelf rijden, maar ik kon nog geen afstand doen van mijn comfortabele bestuurdersplekje.

Maandag boodschappen gehaald met de auto en een  bloedhekel gekregen aan de kettingbrug. Dinsdag gingen we shoppen in Zaandam. Het was de hoogste tijd om weer eens even lekker te primarken! Ik was een beetje zenuwachtig voor de rotonde in Zaandam. Zo’n turbo ding met 5 verschillende afslagen, stoplichten op de rotonde etc. Maar we hebben het overleefd.. Daarna samen naar de Primark waar Roy een ontzettend schattig babymutsje zag, die we uiteindelijk ook gekocht hebben ookal wordt ons kindje in juni geboren. Ik heb een flink rekbare broek en leggings gekocht, allen in een maatje groter. Ik zal er toch al aan moeten geloven, ben bang dat ons kindje anders een deuk in z’n voorhoofd krijgt van de broeken die ik ondanks mijn dikke buik probeer dicht te doen. Daarna anderhalf uur gescheiden van elkaar kerstinkopen doen. Ik was aan het rennen als een gek dus kreeg al snel last van mn bekken. We hadden eerst een uur afgesproken, maar ik had al gauw door dat ik daar niet mee uitkwam. Met een hoop tasjes weer terug naar de parkeergarage waar Roy al stond te wachten, ook met tasjes waar cadeautjes inzaten. Ik had mijn kerstcadeautjes al gehad, maar blijkbaar ben ik zo lief geweest dit jaar dat ik nog meer cadeautjes krijg 😉 Op die enge turbomegarotonde reed ik de mac donalds voorbij, stom stom stom. Toen we thuiskwamen vroeg mijn lief of we dan toch maar weer naar de Mac in Purm moesten gaan en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Hij wilde alleen wel zelf rijden. Pff stom! Hij had gelijk in de afgelopen week heb ik alle ritjes gedaan, maar ik vind het heerlijk, ik heb hier eeuwen op moeten wachten! Oke, hij mocht rijden. Eenmaal de deur uit liet hij mij alsnog rijden. Schatje ❤ Toen we volgevreten op de parkeerplaats van de mac donalds stonden heb ik met pijn in mijn hart toch maar plaats gemaakt voor mijn liefde en kon hij eindelijk weer eens een stukje zelf rijden.

14 weken zwanger

14 weken zwanger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.