Yes, 12 weken zwanger!!

Wat een spannende week weer.. In mijn vorige zwangerschap is het hartje gestopt 1 of 2 dagen voor dat ik de 12 weken had gehaald, dus op 4 of 5 mei. Ookal is de kans bizar klein dat als dat weer gebeurd dat dat op exact dezelfde termijn gebeurd, maar toch was ik bang voor 4 en 5 december. Gisteravond heeft mijn liefde met onze ultrasounds het hartje gevonden en heb ik daar een hele tijd naar kunnen luisteren! Het enige wat je gerust kan stellen als je zo bang bent is het hartje horen van je kindje. En vandaag is het 6 december, officieel 12 weken zwanger, we hebben het gehaald!! 

Afgelopen zaterdagavond hadden we een feestje van Glenn en Rick. Wat moest ik nou weer aan? Ik ben al flink aan het groeien en alles begint te strak te zitten bij mijn buik. Als iedereen het weet is het niet erg meer, dan zal ik met trots mijn buik zichtbaar maken, maar nu moet hij nog heel eventjes een weekje verstopt blijven. Een legging met een zwart jurkje en los hangend tijgervelletje erboven. Het was misschien niet het meest modieuze, maar het zat niet strak en ik kon m’n buik er mee verbergen. Voor de zekerheid ben ik toch maar achter een stoel gaan staan toen het nog niet zo druk was en mensen aan sta tafels gingen staan. Buik inhouden heeft geen zin meer en mag ook niet meer van papa Roy (“dat is slecht voor de baby”) dus zo kon ik mooi mijn buik laten hangen. Toch wel een voordeel van zwanger zijn denk ik, lekker laten hangen die hap!

Dinsdag 2 december heb ik voor precies een maand later een pretecho ingepland. Op 2 januari om 13.45 uur weten we eindelijk of we een klein prinsesje krijgen of toch een klein prinsje! De meeste mensen denken een jongetje. Ik denk inmiddels weer dat het een meisje is, maar dat verschilt ook per week. Nog eventjes wachten en dan kunnen we gaan shoppen!!

Woensdag kreeg ik van mijn lief al 2 sinterklaas/kerstcadeautjes van Ti Sento.

2014-12-03 13.36.19 2014-12-03 13.37.17 2014-12-06 12.45.10

Donderdag was onze sinterklaasviering, een nieuwe traditie is geboren. We hadden lootjes getrokken, cadeautje en gedicht of verhaaltje was sowieso de bedoeling en eventueel kon je een suprise maken. Iedereen had een suprise, de een nog mooier dan de andere. Mijn gedicht was ontzettend lang en heel erg mooi en persoonlijk. Bij het voorlezen moest ik een beetje huilen en Roy zei “daar is tegenwoordig niet veel voor nodig” …..

2014-12-04 19.36.21 2014-12-05 11.24.01 2014-12-05 11.25.23

Vandaag gaan we lekker de kerstbomen optuigen en genieten van ons 12 weken record! Wat een heerlijke dag!

12 weken zwanger

12 weken zwanger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.