Update doelenlijst 14-10-2014

Eindelijk kan ik aan de slag met de doelenlijst op de manier hoe ik hem bedoeld had!

1# WC beneden
De stukadoor heeft anderhalve week geleden de muren gestuukt. Dus nu was het aan ons om er verder mee aan de slag te gaan. Naar de kwantum en praxis in Hoorn, daar waren we snel klaar. Omdat dit mijn project was mocht ik kiezen hoe het eruit gaat zien en gelukkig is mijn lief blij met de keuze. Misschien was hij bang dat ik het felroze zou maken hihi. We moesten lang wachten tot het stukwerk droog was, toen we dachten dat we aan de slag konden, kon het blijkbaar nog niet. Dus over een paar dagen gaat er nog een laag verf overheen. De vloer ligt, het kozijntje is voorbereid om te schilderen, we hebben een mooie fotolijst. Dus wat nog moet gebeuren is nog een laag verf, kozijntje afmaken, foto’s uitzoeken (ben ik aan begonnen) voor in de fotolijst, een mooie spiegel kopen en bij elkaar passend wc spul kopen (wcrolhouder/wc borstel/haakje handdoek).
2014-10-07 16.03.17 2014-10-12 12.27.07

10# Sieraden uitzoeken en mooi plekje geven
Een tijdje terug had ik een rek aan de muur gehangen voor mijn hangoorbellen. Maar ik was nog niet helemaal tevreden. Nu hebben we toch weer een beetje zitten schuiven en ik ben erg blij met het eindresultaat! Ik heb nu ook een kastje waar alle haarspullen en nagelspulletjes in passen. Nu mag het punt dus echt afgestreept worden. Ik laat het zo staan tot dat we er een babykamer van maken.

2014-09-17 19.27.10 2014-09-30 17.52.53

14# Rijbewijs halen (1/2)
Gister heb ik mijn laatste rijles gehad en die ging erg goed. Hij vroeg aan me wat ik nog wilde oefenen, dat werden mijn bijzondere verrichtingen en ik wilde het liefst nog een examenrondje rijden. Verder hebben we een hoop gelachen, hoe belachelijk blij ik ben als ik straks mijn rijbewijs heb, het was toch een beetje m’n maatje geworden dus ik ga het lachen en slap ouwehoeren zeker missen. Ik mocht nog even door de wasstraat, vond het best eng!! Kon me niet heugen wanneer ik voor het laatst in een wasstraat was geweest en toen zat ik uiteraard niet aan de bestuurderskant.

15# Stoppen met roken
Jaja, het is zo ver! Ik moet stoppen met roken voor de baby. Ik rookte al jaaaaaaaaaaaaaaren een pakje per dag, dat is ontzettend goed voor je huid, gebit, longen, portemonnee etc. NOT! Dus de baby is niet de enige motivatie, alleen wel waarom het nu moet gebeuren. Ik neem nu af en toe een trekje of ik steek een sigaret aan voor Roy en verder probeer ik aan andere dingen te denken. Punt mag dus nog niet afgestreept worden, want ik ben er nog niet, maar scheelt toch zeker zo’n 26 peuken per dag!

20# Part time baan zoeken
Ik solliciteer, maar alleen op part time baantjes waar ik mezelf wel zie werken, niet op kippen plukken en putjes scheppen. Tot nu toe zien de bedrijven dat anders, want ik heb alleen nog maar afwijzingen.

21# Mooi 9 maanden dagboek vinden
Het is gelukt!! Ik had er 2 besteld bij Bol.com en vandaag binnen gekregen. Ze zijn in mijn ogen alle 2 goed, erg veel ruimte om te schrijven, dingetjes bij te plakken etc. Maar de ene (gelukkig de goedkoopste) is voor mij de winnaar! Oei ik groei! Toen ik het aan het doorbladeren was moest ik erg lachen om hoe bepaalde dingen staan beschreven.
Klik op het boek naar keuze voor foto’s van de binnenkant.

2014-10-14 15.11.38 2014-10-14 15.11.49

24# Sushi eten met Carola/Alex en Roy
We hebben op 16 november een verrassingsuitje gepland staan! Carola en ik weten ervan, de mannen niet. Daarna gaan we met z’n 4en een hapje eten, of het sushi wordt weet ik niet, is misschien nu niet de handigste keuze. Maar het wordt sowieso gezellig!

35# Plakboek van ons samen bijwerken
Omdat ik leuke foto’s in een grote lijst in de wc wil hangen, ben ik door al onze foto’s heen aan het spitten. Dit is ontzettend leuk om te doen, maar wat een werk, ik heb zoooooveel foto’s! Ik heb dus nu een map aangemaakt op de laptop met foto’s die ik moet laten afdrukken, zowel voor de fotolijst als voor het plakboek wat ik daarna bij ga werken. Ik ben nu in November 2013, dus ik heb nog een jaar te gaan.

37# Naar een musical
Op 22 november ga ik met Larissa naar de musical Dreamgirls in Schouwburg Utrecht! We gingen voor 1e rang kaartjes, maar helaas waren die uitverkocht. Nu hebben we alsnog mooie plaatsen en alle twee erg veel zin in!! Daarvoor waarschijnlijk ook ergens een hapje eten, dus weer een leuk dagje uit.

38# Naar de bioscoop
Mijn schatje en ik zouden nog 1x gaan feesten op vrijdag 17 oktober. Dit gaat uiteraard niet door omdat de baby eindelijk een plekje in mijn baarmoeder heeft gevonden. Maar om dan thuis te gaan zitten terwijl we op facebook zien van de anderen hoe een geweldig feest het is leek ons ook niets, dus nou gaan we lekker naar de bioscoop met z’n 2tjes! Omdat we alles downloaden, zijn we nog nooit naar de bioscoop geweest met z’n 2en. Hartstikke leuk dus en dan kan ik meteen weer een puntje afstrepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.