Negen maanden dagboek

Zoals ik al eerder heb aangegeven is mijn geheugen erg slecht. Ik bewaar de meest onbenullige dingen en daar hang ik een herinnering aan. Zodra ik het prulletje zie, herinner ik het me weer. Aangezien ik niet heel veel opslagruimte meer heb sinds we zijn gaan samenwonen, moet ik dingen weg blijven gooien. Vreselijk vind ik het, ik lijk wel zo’n “hoarder”. Maar ik weet dat het erbij hoort als je gaat samenwonen, dus hoe moeilijk ik het ook vind (heel klein) beetje bij beetje gooi ik wat weg. Omdat ik heb begrepen dat zwangerschapsdementie ook nog eens normaal is, moet ik alles wel echt goed gaan bijhouden voor als onze kinderen later willen weten wat er gebeurde toen mama zwanger was. 

Voor dat ik zwanger was van onze kleine man ben ik gaan zoeken naar een mooi 9 maanden dagboek. De boeken van Pauline Oud vond ik erg leuk, vrolijke kleurtjes, leuke vragen. Ze waren niet alleen voor als ik zwanger ben, maar ook voor daarna. In 2014 zijn er ook weer een hoop boeken bijgekomen. Aanrader!!

9maandenboek Kraambezoekboek  1001004007524215 babys-eerste-jaarpauline-oud brabbels kleinkind image-books-creche-oppasboek-pauline-oud KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA 
Voor een inkijkexemplaar, klik op de foto van het boek. Als je op de laatste foto klikt, zie je een overzicht op Bol.com van alle Pauline Oud producten.

Het zijn wel echte invulboeken, niet heel veel informatie. Maar dat was ook precies wat ik zocht, ik heb inmiddels genoeg zwangerschapsboeken in de kast staan, als ik iets wil weten zoek ik het daar wel in op. Ik wilde juist dat ons kind later zou kunnen lezen wat ik qua ontwikkelingen opmerkte van week tot week.

Ondanks ik de boeken van Pauline Oud nog steeds het leukst en meest geschikt vind, wil ik bij mijn volgende zwangerschap een ander boek. Dat is weer 1 van mijn rare principe dingetjes, ik wil niet dat als we bij een volgende zwangerschap het boek wel helemaal kunnen invullen dat dat dan het ‘oude’ boek vervangt. Dus begint de research weer van voor af aan.

Waarschijnlijk wordt het 1 van de volgende 3:

invulboek 2 invulboek 3 invulboek
Negen maanden zwanger: Ziet er een beetje oubollig uit vind ik, maar wat ik van de recensies heb gelezen is het precies wat ik zoek. Helaas is er hier geen inkijkexemplaar van en het boek kost €39,95.
Oei, ik groei!: Cover van het dagboek vind ik raar, maar indeling en vragen spreken me aan. Veel ruimte voor bijv. nieuws wat er in de wereld gebeurd op dat moment, verf van de babykamer, bonnetjes, foto’s etc. Daarnaast is het boek maar € 14,99.
Het negen maanden invulboek: Cover en bladzijdes zijn lekker kleurig en vrolijk. De vragen zijn goed, maar iets te veel informatie voor wat ik eigenlijk zoek. Kost € 14,99.

Lastig, lastig, lastig!! Misschien moet ik ze gewoon alle 3 bestellen, bekijken welke ik leuk vind en de andere 2 terugsturen. Mocht iemand een ander boek aanraden, please let me know!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.